Un moment del partit contra l'Amposta. Foto: R.Gallofré

El Joventut Synergie torna a guanyar

Les mataronines superen l’Amposta (26-17)

Cinquena victòria en els últims sis partits de lliga. El Joventut Synergie viu instal·lat en una bona dinàmica que, per exemple, permet veure magnífiques actuacions defensives. Com la d’aquest cap de setmana, quan el conjunt mataroní s’ha imposat a l’Amposta deixant anotar només 17 gols al rival (26-17).

El Joventut ja va arribar al descans amb cinc gols de diferència (14-9), i en els primers minuts de la represa es va enfilar de seguida als set gols d’avantatge (17-10 i 20-13). Les mataronines van controlar la situació en tot moment i l’Amposta no va poder entrar al partit per tal de competir-lo en els darrers instants. Al final, un +9 i una altra victòria a la butxaca (26-17).

Maria Murillo, amb 10 gols, va ser la millor jugadora del partit i va firmar una actuació espectacular a nivell golejador. Ona Muñoz, amb 6 gols, i Judith Molins, que en va marcar 4, també van fer un bon partit en aquest capítol.