Ona Muñoz, amenaça ofensiva. Foto: R.Gallofré

El Joventut Synergie recupera el camí del triomf

Les mataronines superen La Roca per 33 a 28

El Joventut Synergie ha guanyat set dels últims vuit partits de lliga. La derrota de la setmana passada a Castelló ja queda enrere gràcies a una nova victòria a casa, en aquest cas davant La Roca. La millor manera de passar pàgina era recuperar la sensació de triomf, i així va ser davant el rival vallesà.

Les mataronines van tornar a deixar constància del seu formidable potencial ofensiu. Maria Murillo, 11 gols, viu un estat de forma pletòric. Ona Muñoz, que en va marcar 9, també segueix foradant porteries. Vint gols entre les dues principals canoneres del Joventut.

L’equip local va obrir forat durant la primer part i arribava al descans amb vuit gols d’avantatge (18-10). A la segona part, La Roca va seguir competint malgrat que el partit tenia clar color mataroní. El 27 a 22 a falta de deu minuts pel final era difícil de remuntar, però les vallesanes ho van intentar. De totes maneres, el Joventut va mostrar la solidesa necessària per no deixar-se sorprendre (33-28).

El Joventut Synergie escala una posició i se situa quart a la classificació gràcies a la derrota del Sant Quirze a Elda. Les dues primeres places (Morvedre i Castelló) encara queden massa lluny, però no pas el tercer lloc. El Sant Vicenç suma tres punts més que el conjunt mataroní.