Imatge del partit. Foto: R.Gallofré

El Joventut Synergie, imparable a casa

Les mataronines superen el Sant Joan Despí (29-26)

Cinc partits guanyant de manera consecutiva a casa. El Joventut Synergie no perd a Mataró des del 16 de novembre de l’any passat. En general, ja són nou victòries en les últimes deu jornades de lliga. La dinàmica del conjunt de Jordi Rubí és molt postiva i, sobretot com a local, l’equip de la capital del Maresme està assolint una solidesa formidable.

El partit davant el Sant Joan Despí va ser molt igualat. A la primera part, cap dels dos equips era capaç d’agafar la més mínima renda (5-5 en el minut 10 o 11-11 en el 25). El conjunt local, de totes maneres, arribava al descans un gol per sobre (15-14).

L’equip de Jordi Rubí va ofegar el rival en els primers minuts de la represa. El Sant Joan Despí només va fer quatre gols en el primer quart d’hora de la segona part. El Joventut ho va aprofitar per obrir un forat que seria definitiu (22-18). Les mataronines van mantenir el ritme en atac i acabarien sumant una nova victòria per 29 a 26.

El partit de Maria Murillo va ser, una vegada més, estratosfèric. Els seus onze gols van resultar fonamentals perquè el Joventut trobés sempre solucions ofensives. Clara Poo, amb set gols, va secundar a la perfecció el rol golejador de Murillo. El Joventut és quart i té la tercera posició a només un punt.