Un partit del Joventut. Foto: R.Gallofré

El Joventut supera el Sant Joan Despí i s’allunya de la zona baixa

El conjunt mataroní guanya amb suficiència (37-28)

Pablo Vela, amb 9 gols, i Mario Martínez, que en va marcar 8, van liderar una victòria molt important del Joventut Handbol Mataró. L’equip de Sergi Rodríguez necessitava els punts per no caure a la zona baixa de la classificació. Ara, els mataronins són desens amb deu punts i agafen una mica d’aire sobre els llocs més calents de la taula.

El partit contra el Sant Joan Despí no es va resoldre fins la segona part. Malgrat la diferència final en el marcador, el conjunt visitant va vendre cara la derrota i al descans només perdia de tres (17-14). Rubén Cabello, que va fer 8 gols, va tenir bona part de culpa que el partit arribés als últims deu minuts amb encara cert marge per a la sorpresa (27-22).

Finalment, però, el Joventut va saber gestionar els moments importants per acabar sumant una victòria fonamental (37-28). Els locals es van enfilar fins els 37 gols demostrant que l’equip té potencial ofensiu i encara moltes coses a dir durant la temporada.