Un partit d'aquesta temporada. Foto: R.Gallofré

El Joventut supera el Palautordera i ja suma nou jornades sense perdre

Victòria mínima dels mataronins (33-32)

El Joventut Handbol Mataró encara no coneix la derrota aquest any. L’equip que entrena Sergi Rodríguez viu una magnífica ratxa de joc i de resultats que ha pogut allargar aquest cap de setmana amb una nova victòria a casa davant el Sant Esteve de Palautordera (33-32). Els mataronins només necessiten una victòria més per assegurar la permanència.

Pablo Vela, nou gols, i Mario Martínez, que en va marcar sis, van imposar la seva llei en un partit amb clar domini dels atacs. El resultat al descans (19-16) n’era una bona mostra. A la segona part, els mataronins van anar jugant amb rendes de dos a quatre gols. El Sant Esteve de Palautordera, de totes maneres, va competir el partit fins gairebé l’últim instant.

Marc Morales i Jordi Planas, nou i vuit gols respectivament, van mantenir amb opcions al conjunt visitant. El Joventut, però, va reaccionar a temps per sentenciar el partit amb un gol de Jaume Pujol. L’equip de la capital del Maresme va suar de valent, però al final va poder certificar un nou triomf a casa.

El Joventut és setè amb una escletxa de cinc punts sobre el vuitè classificat i amb les mateixes unitats que el BM La Roca. El conjunt vallesà, que a diferència del Mataró ja porta tres partits sense guanyar, és el proper objectiu a la classificació de l’equip que dirigeix Sergi Rodríguez.