Handbol JHM Mataró - La Roca. Foto: R.Gallofré

El Joventut segueix en ratxa

Els mataronins s’imposen a La Roca (30-27)

Ja són vuit partits seguits sense conèixer la derrota (sis victòries i dos empats). El Joventut Handbol Mataró ha aconseguit, aquest dissabte, donar continuïtat al seu magnífic estat de forma. El conjunt que entrena Sergi Rodríguez també ha superat a La Roca en un dels duels més clàssics de la categoria (30-27). D’aquesta manera, els mataronins, setens, se situen a només un punt del rival vallesà.

El partit començava amb un Joventut espès en atac que veia com el conjunt visitant assolia un primer avantatge significatiu. Era el minut 10 i La Roca manava (3-7). Els quatre gols de diferència persistien a l’equador de la primera meitat (6-10), però mica en mica el Joventut va començar a eixugar els gols que el separaven del rival. Al descans, el partit tornava a començar (15-15).

Els mataronins van seguir ferms en defensa i actius en atac (20-17 després dels primers deu minuts de la segona meitat). Aquesta diferència mínima, però efectiva i suficient, es va mantenir fins les acaballes del partit. El Joventut, un cop agafat el comandament del partit, ja no el deixaria fins assegurar-se una nova victòria (30-27).

Mario Martínez, amb set gols, va ser el màxim golejador de l’equip local. Jan Bonamusa i Pablo Vela en van marcar cinc. Jaume Pujol, amb quatre dianes, també va aportar el seu potencial ofensiu. El Joventut va repartir bé les tasques en atac i va ser més agressiu en defensa en els moments importants. Els punts no van fugir del Teresa Maria Roca.