Una acció del Joventut aquesta temporada. Foto: R.Gallofré

El Joventut perd a la pista de La Salle Montcada

Els mataronins van encaixar massa gols (35-28)

El Joventut Handbol Mataró no aixeca el vol. El conjunt de la capital del Maresme no acaba de trobar, aquesta temporada, ni les sensacions ni els resultats que permetin a l’equip fer un salt a la classificació. El balanç de victòries-derrotes (4-8) deixa el Joventut en onzena posició.

A la pista de La Salle, els mataronins van ser capaços de mantenir el pols del partit durant bona part del duel. De fet, al descans el marcador reflectia un empat (16-16). A mesura que avançava la segona part, però, el Joventut va ser incapaç de seguir el ritme.

La Salle Montcada va seguir amb bones xifres de cara porteria contrària, però els mataronins van veure frenada la seva producció ofensiva. Els 8 gols de Mario Martínez, el mataroní més inspirat en atac, no van ser suficients. Al final, 35 a 28 pels locals.