Un partit del Joventut. Foto: R.Gallofré

El Joventut Handbol Mataró supera l’Esplugues

Els mataronins acumulen sis partits sense perdre (30-27)

El Joventut Handbol Mataró segueix en ratxa. L’equip de la capital del Maresme viu el millor moment de la temporada i no coneix la derrota en els últims sis partits de lliga. Aquest passat cap de setmana els mataronins es van desfer de l’Esplugues en un partit molt competit (30-27).

El Joventut va marcar el ritme des del primer parcial de 3 a 1 en els cinc minuts inicials. A partir d’aquí, diferències mínimes a favor del conjunt local fins que, al descans, s’obria una escletxa de cinc gols (18-13). No va ser, ni de bon tros, definitiva. I no ho va ser perquè l’Esplugues no va abaixar els braços en cap moment.

El conjunt visitant seria capaç de plantar-se als últims deu minuts només dos gols per sota (24-22) i el Joventut va necessitar la mateixa tensió competitiva fins la botzina final. Els mataronins van controlar la reacció rival per acabar imposant-se per tres gols (30-27).

Pablo Vela va ser, una altra vegada, el jugador més inspirat en atac (10 gols). Jaume Pujol, amb sis gols, i Bernat Bonamusa, que en va marcar quatre, van secundar amb encert el rol determinant de Vela. El Joventut continua en línia ascendent i cada cop transmet millors sensacions.