Pas enrere davant el cuer.

Empat del Joventut Mataró davant el cuer

Els mataroins deixen escapar un punt.

El Joventut Mataró va empatar en el seu partit amb la Salle Bonanova, cuer de la categoria, en una sortida que va acabar contra pronòstic en un enfrontament molt equilibrat. Els groc i negres van tenir la victòria ben a prop, però van acabar deixant escapar una oportunitat de guanyar. L'equip, en tot cas, segueix en la zona alta a tocar del primer classificat, només a dos punts.

El partit va estar en mans dels de Jordi Fernández, que van controlar els primers parcials amb un i dos gols d'avantatge. Tot i que els mataronins anaven 9-11 a cinc minuts per acabar, al descans estaven empatats amb els locals.

A la represa, la dinàmica va ser la mateixa: el Joventut es trobava per davant però la Salle no es desenganxava del partit. La tensió va ser tal que es van veure només tres gols en els últims deu minuts. Del 20-21 a l'empat a 21, i d'aquest al definitiu 22-22. Manel Nuñez, amb sis gols, va ser el més destacat en tasques ofensives.