Un partit del Joventut.

El Sant Esteve Sesrovires supera el Joventut a la pista i a la classificació

Els mataronins cedeixen la 3ª posició al seu rival (28-24)

El Joventut Handbol Mataró va anar a remolc del Sant Esteve Sesrovires des dels primers minuts del partit. Si bé és cert que el conjunt local no es va poder desempallegar fàcilment del Joventut, també ho és que va comandar el marcador en tots els parcials.

A l’equador del primer temps, l’equip del Baix Llobregat obria forat per primera vegada (6-2), però la reacció mataronina no es va fer esperar (10-10) fins arribar al descans dos gols per sota (13-11).

A la segona part, el Sant Esteve Sesrovires va anar obrint escletxa a mesura que passaven els minuts fins el 25-19 a poc pel final. Una última empenta mataronina deixava el marcador en el definitiu 28-24 que propicia l’intercanvi d’equips en la tercera i quarta posició de la lliga.

Marc Jordán, el principal canoner del conjunt del Llobregat, i Jacob Gracia, amb 8 gols cadascú, van liderar la victòria del Sant Esteve. En el Joventut Handbol Mataró van tornar a destacar els 5 gols de Jaume Pujol, ben secundat per Manel Núñez i Bernat Muñoz, autors també de 5 dianes. Un esforç ofensiu insuficient davant un rival més constant.