Joventut Handbol Mataró de Divisió de Plata.

El Joventut tanca la lliga amb una victòria solvent a Lleida

Les mataronines acaben cinquenes de la Divisió d’Honor Plata

El Joventut Handbol Mataró ha acabat la lliga amb una victòria còmoda a la pista del cuer, l’Associació Lleidatana. 28 a 37 per l’equip que entrena Jordi Rubí que, d’aquesta manera, culmina la seva temporada a la competició de la regularitat amb un balanç de 15 victòries, 2 empats i 9 derrotes. 32 punts en total que valen una cinquena posició molt meritòria.

Les mataronines eren conscients de la seva superioritat en el partit que tancava la lliga. L’Associació Lleidatana només ha sumat dos punts en tota la temporada i, malgrat mantenir-se dins del duel durant tota la primera part, va acabar cedint a la represa. El 15-18 del descans es va convertir en un contundent 28-37 al final dels 60 minuts.

El conjunt de Lleida només ha guanyat un partit en tota la lliga però curiosament té a la seves files a Emanuela Precup, la millor golejadora de la categoria. Els seus 7 gols davant el Joventut l’han consolidat al capdavant de la llista de canoneres amb un total de 178 dianes.

No es va produir el duel entre les màximes golejadores de la competició perquè Ona Muñoz es va perdre el partit. La mataronina ha acabat la lliga amb 142 gols en 20 partits jugats. Extraordinàries xifres si tenim en compte que les altres golejadores del campionat han jugat entre 25 i 26 partits.

El Joventut Handbol Mataró, doncs, culmina una lliga que l’ha consolidat entre els millors equips de la categoria.