El Joventut Synergie supera el Mislata amb claredat

Les mataronines mantenen el cinquè lloc.

El Joventut Synergie va tornar a la feina amb una contundent victòria davant el Mislata per 23-32. Les mataronines, que es troben cinquenes a la classificació, no podien fallar per mantenir el ritme del grup capdavanter (tots van guanyar) i van superar amb claredat un rival que perseguia a les groc i negres. El partit d'Ona Muñoz, amb deu gols, va ser espectacular i va facilitar molt les coses a les de Jordi Rubí.

El partit va començar amb l'equip local dominant el marcador, però passats els primers deu minuts (4-3), les de la capital del Maresme van revertir la situació i van començar a ampliar diferències de fins a tres gols, parcial amb el que es va arribar al descans: 8-11.

A la represa, aquests tres gols de marge van créixer fins els sis als deu minuts, fet que trencava definitivament el matx. Les mataronines van posar-se 15-24 a l'equador de la segona part, màxim avantatge del partit. L'equip va saber gestionar els minuts restants i en el tram final, amb el Mislata baixant els braços, va tornar a fer créixer l'avantatge fins el 23-32 final.