La plantilla del Joventut.

El Joventut Synergie guanya i s'acosta als primers llocs

Les mataronines superen 25-26 al Dominicos.

El Joventut Synergie va aconseguir una treballada victòria a Saragossa davant el Dominicos, un triomf important que permet a les groc i negres acostar-se als primers llocs. El quart i tercer classificat sumen dues derrotes seguides, i això permet a les mataronines col·locar-se a un i quatre punts respectivament. En el primer partit sense Ona Muñoz, l'equip va encomanar-se a Sandra Fargas i Maria Murillo, que van anotar vuit i sis gols respectivament.

El partit va començar amb alternatives i diversos empats en els parcials, arribant al 13-14 al descans favorable a les de Jordi Rubí. La tònica va ser la mateixa a la represa, on les locals van posar-se per davant (18-17) i la reacció groc i negra no es va fer esperar (20-21). La igualtat va seguir durant els minuts posteriors, però sempre amb el Joventut mantenint un avantatge d'un gol davant els intents del seu rival de capgirar el marcador. I així es va arribar finalment al a la victòria ajustada per 25-26 que dona ales per pensar en assaltar algun dels equips que hi ha just per sobre.