Maria Murillo, golejadora del Joventut.

El Joventut Synergie guanya a la pista de La Roca

Segona victòria de la temporada del conjunt mataroní (26-29)

Clara Poo va marcar vuit gols i va liderar el triomf del seu equip fora de casa. El Joventut Synergie, gràcies al poder ofensiu de la seva jugadora més decisiva en atac, i també a una fenomenal actuació coral durant la segona part, va sumar a la pista de La Roca la segona victòria de la temporada. Les mataronines van arribar al descans per sota en el marcador, però van capgirar la situació després del pas per vestidors.

El conjunt vallesà va gaudir de petits avantatges durant els primers trenta minuts, però la tònica del partit era un equilibri de forces constant que semblava difícil de trencar. A la represa, però, les mataronines van exhibir tot el seu potencial per plantar-se amb una renda de sis gols a deu minuts del final (20-26). Poo, amb els seus vuit gols, era una amenaça permanent. Ona Muñoz, amb cinc gols, i les Murillo (Maria i Adriana), amb quatre gols cadascuna, van sumar varietat de recursos a l’ofensiva del Joventut.

L’equip mataroní va controlar l’última embranzida del seu rival per acabar sumant una victòria important fora de casa (26-29). El Joventut Synergie acumula quatre punts i ja prepara el proper partit de lliga que l’enfrontarà amb el Sant Quirze, equip de la part alta de la classificació.