Foto d'arxiu del Joventut Synergie.

El Joventut Synergie enllaça el tercer triomf seguit

Les mataronines també guanyen a Gavà (22-28)

Maria Murillo és la tercera màxima golejadora de la lliga. El potencial ofensiu de la canonera del Joventut va quedar de manifest, una altra vegada, en la victòria de les mataronines a la pista del Gavà. Seus van ser 10 dels 28 gols del Joventut. Clara Poo és la setena màxima golejadora de la lliga i Ona Muñoz és vuitena en aquesta llista. Van sumar, respectivament, 4 i 5 gols per confirmar el tercer triomf seguit del seu equip.

El Joventut no va desequilibrar el duel fins l’últim quart d’hora. Durant els diferents parcials de la primera part, el resultat sempre va ser ajustat. Al descans s’hi arribava amb un mínim 13 a 14 pel Joventut. A la represa, la dinàmica va ser la mateixa fins que les mataronines van trencar el partit en el seu moment culminant. Al final, el potencial ofensiu del Joventut va ser massa pel Gavà.

El conjunt de la capital del Maresme va estirar la diferència fins els sis gols (22-28) i segueix en dinàmica positiva. Les mataronines sumen 10 punts i escalen fins la sisena posició. Potser és un bon moment per preparar el partit contra el líder, el Morvedre, que ha guanyat els nou partits de lliga jugats fins ara.