Handbol femení JH Mataró - Sant Joan Despí. Foto: R.Gallofré

El Joventut Synergie empata amb el Sant Joan Despí

Les mataronines fan un pas enrere.

El Joventut Synergie va empatar en la visita del Sant Joan Despí al Teresa Maria Roca, en un partit que va acabar 21-21 i que suposa un pas enrere per les groc i negres, que sumen dues jornades sense guanyar. Les de la capital del Maresme mantenen el cinquè lloc amb 27 punts, però perden l'ocasió d'acostar-se al quart classificat, que va perdre i es queda dos per sobre.

El partit del cap de setmana va començar amb domini visitant, que va estar per davant en els primers deu minuts. Al quart d'hora, però, les locals van empatar a sis gols i poc després es posaven per davant 9-7. La reacció de les blanc i vermelles no es va fer esperar i un parcial d'1-5 deixava el 10-12 al descans.

A la represa, el Joventut va ajustar el matx i va empatar-lo. Aquí, alternatives al marcador i poc més que un gol d'avantatge cap un costat i cap a l'altra. Fins que a cinc minuts pel final les visitants van posar-se 18-19. Insuficient, ja que en el tram final les de la capital del Maresme van estar més encertades i el partit van acabar empatat.