Maria Murillo, golejadora del Joventut.

El Joventut Synergie cau a Sant Vicenç en el pimer partit de lliga

Derrota contundent de les mataronines (35-23)

Un parcial de sortida de 5 a 0 va ser una llosa massa dura de portar. El Joventut Synergie va anar sempre a remolc i va acabar perdent, amb una diferència notable, el primer partit que lliga. La visita a Sant Vicenç es va saldar amb una clara derrota.

El 5 a 0 inicial no va deixar pas a cap reacció mataronina, sinó que el conjunt local va anar ampliant el seu avantatge (11-3 al minut 15). A partir d’aquí el Joventut sí que va començar a funcionar en atac i, a la vegada, va poder ajustar una mica millor la seva defensa (15-12 al descans). Va ser un miratge.

El Sant Vicenç va tornar a colpejar fort durant la segona part i va assolir rendes cada vegada més importants. Al final del partit, els dotze gols de diferència eren bona mostra de la superioritat local en aquest primer partit de lliga (35-23).

Clara Poo i Maria Murillo, amb cinc gols cadascuna, van ser les mataronines més inspirades en atac. El Joventut Synergie, però, haurà d’ajustar sobretot la defensa de cara els propers compromisos de lliga. L’equip de Jordi Rubí rebrà el Leganés el proper dissabte en l’estrena a casa.