Victòria del Joventut Handbol Mataró.

El Joventut suma la primera victòria de la temporada

L’equip mataroní es desfà del Sant Cugat amb patiment (27-26)

El Joventut Handbol Mataró va sumar els primers punts a la lliga gràcies a una victòria mínima davant el Sant Cugat. Els mataronins van portar les regnes del partit en tot moment, però van haver de patir fins el final d’un duel que es va resoldre per només un gol de diferència (27-26).

A l’equador de la primera part, el Joventut obria un forat de quatre gols (8-4). Els locals mantenien tres gols de diferència al descans (15-12) i encaraven amb bones perspectives la segona meitat. El Sant Cugat, però, seria capaç de reaccionar per portar el duel a un final ajustat.

El Joventut Handbol Mataró va exhibir més recursos en els moments determinants del partit i es va acabar emportant la victòria esgotant una última possessió amb l’avantatge d’un gol en el marcador. Oriol Vaqué i Daniel Aguilera, 5 gols cadascú, van ser les principals referències ofensives del conjunt local.