Victòria contra el Banyoles. Foto: R.Gallofré

El Joventut supera el Banyoles en l'estrena de Sergi Rodríguez

Els mataronins s’imposen a casa (29-24) en el debut del nou entrenador

El Joventut Handbol Mataró va comunicar, una estona abans del partit, que Sergi Rodríguez es convertia en nou entrenador de l'equip en substitució de Jordi Fernández. L'exjugador del club mataroní, un dels grans referents de l'equip en la història recent del Joventut i gran golejador històric de la categoria, va debutar com a entrenador amb victòria.

Pablo Vela va fer 8 gols i va liderar l’atac del Joventut Handbol Mataró en la segona victòria consecutiva de l’equip de la capital del Maresme. Els mataronins van començar forts, van veure com el rival remuntava i, finalment, van ser capaços de tornar a capgirar la situació en el darrer quart d’hora de partit.

En efecte, va ser un partit de contrastos. El Joventut obria forat quan s’arribava a l’equador de la primera meitat (9-4). Al descans, però, la diferència ja era de només dos gols (15-13) i en el començament de la segona part el Banyoles arribaria a posar-se per davant en el marcador (16-17). De totes maneres, el conjunt local va mantenir el cap fred i de seguida va tornar a agafar les regnes del partit.

Un parcial de 10 a 5 en els últims vint minuts va deixar la victòria a casa (29-24). A banda dels 8 gols de Pablo Vela, quatre jugadors del Joventut es van repartir 16 gols a parts iguals. Manel Núñez, Jaume Pujol, Jan Bonamusa i Bernat Muñoz també van deixar la seva empremta en un partit que serveix al Joventut per escalar fins la novena posició i a Sergi Rodríguez per començar amb un triomf aquesta nova etapa com a primer entrenador de l'equip.