Un partit del Joventut.

El Joventut no passa de l’empat amb l’OAR Gràcia

Els mataronins perden una altra posició després de punxar a casa (35-35)

El Joventut Handbol Mataró era tercer fa un parell de setmanes i ara és cinquè. La derrota a la pista del Sant Esteve Sesrovires, sumada a l’empat d’aquest dissabte davant l’OAR Gràcia, deixa la classificació molt ajustada en la lluita per la tercera plaça. Els mataronins tenen ara un punt menys que La Roca i el mateix Sant Esteve.

En partit corresponent a la 27ª jornada, el Joventut rebia l’OAR Gràcia en un duel de clàssics. Els mataronins van començar forts i a l’equador de la primera part dominaven amb certa comoditat (12-6). De totes maneres, el conjunt de Sabadell va saber resistir primer i, després, anar eixugant la diferència. Al descans, l’avantatge del Mataró ja era només de dos gols (20-18).

Les forces es van igualar definitivament a la segona part. El Joventut Handbol Mataró ja no podria obrir escletxa i el partit s’encaminava a l’empat (35-35) amb grans actuacions dels respectius sistemes ofensius. Jan Bonamusa, 9 gols, i Jaume Pujol, 8, van destacar en l’equip local. El màxim golejador del partit, de totes maneres, va ser el visitant Jordi Sancho (10 dianes).

Resten tres jornades pel final de la lliga i el Joventut, ben viu en la lluita pel 3r lloc, visitarà el Sant Joan Despí el proper cap de setmana.