-
-

El Joventut Mataró torna al camí de la victòria

Triomf per 32-26 davant el Sant Esteve de Palautordera.

El Joventut Handbol Mataró va aconseguir la segona victòria de la temporada en tres jornades, un triomf important tenint en compte l’ensopegada de la setmana anterior. Els mataronins volien donar la primera alegria a la seva afició i recuperar la bona línia marcada pel gran debut en la jornada inicial a la pista de la Roca. Dit i fet, els mataronins van superar al Sant Esteve de Palautordera per un clar 32-26 que va tenir a Bernat Muñoz com a jugador més destacat amb vuit gols. Els de Jordi Fernández sumen dues victòries de tres enfrontaments.

El matx va ser força equilibrat durant la primera part, amb alternatives al marcador i un Joventut que quan intentava escapar-se, es topava amb la reacció local. Al final del primer temps, el partit estava 15-13 pels groc i negres. A la represa, ràpidament l’equip va obrir forat gràcies a petits parcials que anaven ampliant la distància de manera paulatina. Així les coses, a deu minuts per acabar els de Jordi Fernández guanyaven de cinc gols, distància que es mantindria cinc minuts més tard i que finalment s’aconseguiria ampliar fins el 32-26 amb el que es va tancar el matx.