Un partit del Joventut Mataró.

El Joventut Mataró torna a superar La Roca

El triomf li permet escalar fins el tercer lloc.

El Joventut Mataró va aconseguir dissabte una victòria clau. Primer, per tornar a tombar a la Roca aquesta temporada, com havien fet a la primera volta, i segon perquè així li van pispar el tercer lloc als vallesans, amb qui empaten però davant els que tenen millor gol-avarage. Els de Jordi Fernández van imposar-se 21-18 i sumen ja 21 punts.

El matx va ser equilibrat i ple d’alternatives. La Roca va començar dominant els primers parcials (1-3 i 3-6), però el Joventut va reaccionar a temps i després d’ajustar el matx,va marxar al descans amb el 10-12.

A la represa, el partit es va empatar a 13 gols, però els vallesans van tornar a obrir un avantatge de tres dianes. Un parcial de 4-1 dels groc i negres va ajustar el partit a cinc minuts pel final: empat a 18 amb tot per decidir-se. La Roca no va veure més porteria i els mataronins van clavar un 3-0 per aconseguir una remuntada èpica, on van deixar sense anotar un munt de minuts al seu rival. Gran partit coral de Núñez, Vaque i Muñoz amb quatre gols cadascú.