Un partit del Joventut.

El Joventut Mataró tomba el segon i escala fins el quart lloc

Els mataronins superen 27-26 al Sant Quirze.

El Joventut Handbol Mataró va aconseguir el cap de setmana passat una victòria de prestigi en el primer partit de 2019. Els mataronins rebien a casa el Sant Quirze, segon classificat, i van superar-los en un partit molt ajustat que va acabar 27-26. Això permet als groc i negres escalar un lloc fins a la quarta posició amb 19 punts, a quatre dels vallesans que resten segons amb 23. Aguilera, amb sis gols, va estar ben acompanyat per Núnez, Pujol i Muñoz, que van fer-ne cinc cadascú.

El partit va ser complicat, com s'esperava. Els mataronins es van trobar un rival que pressionava i trobava porteria amb certa facilitat (4-7), però els de Jordi Fernández van reaccionar a temps i als 20 minuts ja havien empatat. Es van arribar a posar per davant, però al descans els vallesans s'emportaven el parcial per 13-15.

A la represa, els groc i negres van anar a remolc fins que a l'equador del segon temps, van empatar a 19 gols. Quedava molt per fer, i els mataronins no van defallir. A cinc minuts pel final, empat a 23 i tot per decidir. L'equip va haver veure com a cada diana, li empataven: a 24, 25, 26... Fins que el gol de Bernat Muñoz a 10 segons pel final no va tenir resposta i els punts es van quedar a la capital del Maresme.