Un partit del Joventut.

El Joventut Mataró supera el Granollers

Els mataronins mantenen el tercer lloc.

El Joventut Mataró va superar dissabte al Granollers per 32-30, en una nova final que va servir als groc i negres per mantenir el tercer lloc de la Primera Estatal. Els de la capital del Maresme van guanyar per 32-30 als vallesans i es mantenen tercers amb 31 punts, els mateixos que una Roca que tampoc va fallar en el seu partit de lliga.

Els groc i negres van començar dominant amb claredat el matx, tenint avantatges de tres i de quatre gols. Tot i que els visitants van intentar ajustar l'enfrontament, els groc i negres van saber mantenir i ampliar l'avantatge al descans: 18-13.

A la represa el partit es va ajustar, i en un parcial nefast de 1-5, el Granollers va posar-se per davant en el marcador. Els de Jordi Fernández van reaccionar a temps i van equilibrar les forces (25-25 i 28-28), i en el tram final, un major encert de cara a porteria va acabar amb victòria 32-30. Jan Bonamusa i Oriol Vaque, amb set gols cadascú, van ser els més encertats.