El Joventut Handbol Mataró va treure tot el seu geni per tornar al camí de la victòria, demostrar que la derrota amb el Granollers no canviava la bona dinàmica i superar un rival que sempre ve de gust guanyar: la Roca. La rivalitat entre els dos equips ve de fa molts anys, i és com un derbi entre els equips maresmenc i vallesà. El resultat va caure de part dels mataronins per 27-24, que van superar així al conjunt dirigit per un vell conegut com és Héctor del Pino.

Els groc i negres van ser molt constants en totes les facetes i van dominar des d'un primer moment, amb una defensa molt forta que deixava els vallesans amb menys de deu gols en acabar la primera part. A la represa la tònica va ser la mateixa, amb un Joventut molt endollat que no es deixava sorprendre per una Roca que es despenjava definitivament dels tres primers amb aquesta ensopegada.

Per la seva banda, el Joventut es troba vuitè amb 19 punts empatats amb el Gràcia Sabadell. Més lluny, a quatre punts, queda de moment el Granollers. Per darrera, els equips del pou de la classificació estan ja allunyats i aquell inici de temporada irregular és cosa del passat.