Un partit del Joventut.

El Joventut Mataró resisteix al tercer lloc

Els mataronins guanyen 25-23 al Sant Cugat.

El Joventut Mataró resisteix. Després de les dues setmanes anteriors amb ensopegades, els de la capital del Maresme van tornar al camí de la victòria i van imposar-se per 25-23 al Sant Cugat, equip de la zona mitja-baixa. Això permet mantenir el tercer lloc amb 27 punts, empatat amb la Roca que segueix de ben a prop als mataronins. Això sí, el segon lloc es troba lluny: a cinc punts de distància.

El partit amb els vallesans era important per tallar la mala ratxa de resultats i recuperar bones sensacions en una temporada destacada dels de Jordi Fernández. I els groc i negres van sortir a per totes en el primer tram, mantenint sempre distàncies de dos i tres gols i marxant al descans amb el 13-10 favorable als seus interessos.

A la represa, els visitants van reaccionar i als deu minuts es col·locaven 16-15. Però els groc i negres no volien sorpreses, i van recuperar la tranquil·litat per ampliar a dos la diferència i mantenir certes distàncies. En el tram final, l'equip va saber gestionar bé l'avantatge i es va endur el triomf. Gran partit de Jaume Pujol (7 gols) i de Manel Núñez (6).