Un partit del Joventut Mataró.

El Joventut Mataró perd davant el Sarrià

Els mataronins encadenen una segona jornada sense guanyar.

Pas enrere del Joventut Mataró, que després del gran inici de 2019 que va tenir, ara suma dues setmanes sense conèixer la victòria. Els groc i negres van claudicar a la pista del Sarrià per 30-27, en un matx equilibrat que es va decidir en la segona part.

Els mataronins van començar a remolc d'un conjunt local que es va mostrar molt fort al seu pavelló. Els de la capital del Maresme aguantaven els cops i seguien sempre a un o dos gols del rival, fins que a cinc minuts pel descans es van posar 13-13. La igualtat es mantindria fins a vestuaris, on van marxar els dos equips empatats a quinze gols.

A la represa, tot va seguir igual fins que el matx es va trencar a l'equador del segon temps. Els de la capital del Maresme estaven 23-20 i van rebre un parcial de 3-0 que els deixava cinc gols per sota. Quedaven deu minuts i molt per fer. Però l'equip no va ser capaç de trencar aquesta diferència i finalment va acabar claudicant per 30-27.