Un partit a casa d'aquesta temporada.

El Joventut Mataró perd a casa amb el Sesrovires

Els mataronins veuen com el primer lloc obre forat.

El Joventut Mataró va ensoepgar a casa amb el Sant Esteve Sesrovires en un partit que va acabar 27-33 i va deixar els groc i negres una mica més lluny dels seus objectius: el primer obre forat de quatre punts i el segon lloc es pot col·locar a tres depenent d'altres resultats. En tot cas, els de Jordi Fernández segueixen a la zona alta, ara cinquens.

El partit va ser molt equilibrat en el seu primer tram, on els mataronins van dominar els primers minuts, però després es van trobar amb un rival que va obrir forat de tres i fins a quatre gols. La reacció dels groc i negres no es va fer esperar, i a cinc minuts per acabar van aconseguir empatar el matx a 12 gols. Encara hi hauria temps perquè els visitants s'escapessin d'un al descans.

A la represa, el Joventut va aconseguir capgirar el marcador i posar-se davant (17-16), i aquí va entrar un tram d'alternatives i de repartiment de cops interessant, amb l'empat com a denominador comú. A deu minuts per acabar, però, els visitants van aconseguir obrir una escletxa al marcador: 22-26. La precipitació per intentar remuntar va fer que els mataronins estiguessin erràtics, i això ho va aprofitar el Sant Esteve per escapar-se definitivament en els últims deu minuts.