Un partit d'aquesta temporada. Foto: R.Gallofré

El Joventut Mataró no s'atura i escala posicions

Els mataronins guanyen 26-23 davant l'Esplugues

El Joventut Mataró ja és segon a la classificació. I ho és després de sumar la tercera victòria consecutiva en les últimes tres jornades i imposar-se 26-23 davant l'Esplugues. Els mataronins es troben després de nou jornades amb 13 punts, un menys que la Roca, actual líder. Només el Sesrovires, que li falta un partit, podria pispar-li el segon lloc als groc i negres.

Els mataronins van dominar el marcador durant els primers quinze minuts, on van aconseguir un avantatge de fins a tres gols. En aquest tram, els visitants van retallar diferències i van ajustar el matx fins al 15-14 amb el que es va arribar al descans.

A la represa, el partit es va trencar als deu minuts. Un parcial de 5-1 obria forat de 21-15 al marcador i ho deixava tot molt coll avall pels de Jordi Fernández. Els mataronins van ampliar fins als set els gols d'avantatge, i tot i que els visitants van anar retallant diferències en els últims minuts, ja no van poder capgirar el marcador on va destacar Manel Núñez, amb sis gols.