-
-

El Joventut Mataró guanya i manté el tercer lloc

Triomf davant la Salle montcada per 28-33.

El Joventut Mataró va aconseguir una important victòria a domicili davant la Salle Montcada. Els de Jordi Fernández encadenen dos triomfs seguits i mantenen amb 29 punts el tercer lloc, això sí empatats amb la Roca a qui guanyen pel gol-avarage particular. Els groc i negres es troben lluny del segon classificat, que no falla i es troba set punts per sobre, tot un món en una lliga on les victòries sumen dos punts.

El partit es va posar de cara ja en els primers deu minuts, on els mataronins van sortir a per totes i van obrir un forat de tres gols. Aquesta distància es va anar mantenint al llarg del primre temps, on això sí al descans es va arribar 14-16 i amb uns grans Jaume Pujol i Oriol Prat, que van acabar amb vuit gols cadascú.

A la represa, després d'uns primers minuts en els que els locals van acostar-se, el Mataró va tornar a l'avantatge de tres gols i va ampliar la diferència fins els quatre. Quedava un quart d'hora i el partit semblava sentenciat. L'equip va mantenir el ritme anotador i la seriositat defensiva i va deixar el triomf final en el 28-33.