Un partit del Joventut.

El Joventut Handbol Mataró supera el Sant Joan Despí

Els mataronins continuen vius en la lluita pel tercer lloc (31-34)

Ja suma 178 gols. Jaume Pujol, que en va marcar 7 més per liderar el Joventut en la seva victòria a Sant Joan Despí, s’ha convertit en un dels noms propis de la temporada. És el segon màxim golejador de la categoria i un jugador fonamental per entendre la bona temporada del conjunt mataroní. El Joventut, gràcies a aquesta victòria, continua immers en la lluita pel tercer lloc amb Sant Esteve Sesrovires i La Roca.

El Sant Joan Despí va vendre cara la derrota i, en diferents moments del partit, va comandar el marcador. Superat l’equador de la primera part, el conjunt local guanyava de dos (11-9). El Joventut va corregir la situació per arribar al descans per davant (14-16), però no es va poder desempallegar del rival fins els últims deu minuts de partit. A cinc del final, l’avantatge ja era de tres. Botí que els mataronins van conservar fins el so de la botzina (31-34).

Oriol Vaqué i Bernat Muñoz, amb 5 gols cadascú, van secundar Jaume Pujol en l’apartat ofensiu. De fet, l’actuació dels mataronins en aquest sentit va ser realment potent. Vela, Jan Bonamusa, Aguilera i Prat també van aportar 4 gols a un conjunt que va destacar per la seva varietat de recursos en atac.

El Joventut rebrà el cuer, el Sant Vicenç, en el proper partit de lliga. Serà la penúltima jornada del campionat i una bona oportunitat pels mataronins de mantenir la tensió en la lluita pel tercer lloc.