Una imatge d'arxiu del Joventut. Foto: Romuald Gallofré

El Joventut Handbol Mataró cau en l’estrena a Granollers

Els vallesans s’imposen per 34 a 29

El Joventut Handbol Mataró ha començat la lliga amb derrota. L’equip de Jordi Fernández va perdre en la seva visita al Granollers (34-29) malgrat un inici de partit esperançador. Els mataronins començaven amb un parcial de 0 a 3 que tindria poca continuïtat davant la reacció del conjunt local. A l’equador de la primera meitat el resultat ja era d’empat a cinc gols i, al descans, el Granollers ja manava (17-13).

Els mataronins mai van perdre el fil del partit i, gràcies a una formidable reacció, serien capaços de tornar-se a posar per davant quan faltaven quinze minuts pel final (22-23). El Joventut, però, no podria mantenir el to i acabaria cedint davant l’última embranzida del conjunt local. El Granollers va protagonitzar un darrer parcial de 12 a 6 per acabar capgirant la dinàmica que portava la segona part.

Jaume Pujol, amb 8 gols, i Mario Martínez, que en va fer 6, van liderar l’atac del Joventut Handbol Mataró. El nom més destacat del partit, però, va ser el de Víctor De Sande, que amb 10 gols es va convertir en el gran canoner d’aquest primer partit de lliga.

Toca recuperar forces i preparar l’estrena a casa davant el Sant Cugat, que també ha començat la temporada amb derrota. L’equip de Jordi Fernández intentarà sumar els primers punts del curs 19/20 davant la seva afició.