Una imatge d'arxiu del Joventut. Foto: Romuald Gallofré

El Joventut Handbol Mataró cau a Esplugues

El conjunt del Baix Llobregat va ser superior (34-26)

L’Esplugues va manar en tots els parcials del partit i va gestionar, durant els 60 minuts, còmodes rendes que no van fer perillar la seva victòria en cap moment. Al descans, el conjunt local ja obria forat (18-11) i durant la segona part acabaria establint una diferència notable en el marcador (34-26).

Josep Maria Grau, amb 9 gols, va ser un maldecap constant per a la defensa mataronina. El Joventut tampoc va poder frenar el potencial golejador d’homes com Víctor Pueyo o Mario Ribas que, entre els dos, van sumar deu gols més.

Per la seva banda, el conjunt mataroní va intentar edificar la seva ofensiva en l’encert de cara porteria de jugadors com Jaume Pujol (7 gols), Oriol Vaqué o Mario Martínez (6 gols cadascú). Els mataronins, però, no van ser capaços d’augmentar la seva agressivitat defensiva i van veure com el rival s’acabava emportant una victòria relativament còmoda. El Joventut intentarà ara fer-se fort a casa i sumar davant el Sant Quirze, dissabte que ve, la segona victòria de la temporada.