Un partit del Joventut.

El Joventut cau a la pista de l’OAR Gràcia de Sabadell

Derrota mataronina per 35 a 28

El Joventut Handbol Mataró, malgrat les bones sensacions dels últims dies i la victòria en l’estrena de Sergi Rodríguez a la banqueta en l’últim partit a casa, no va poder refermar el seu bon moment a la pista de l’OAR Gràcia. L’equip de Sabadell es va mostrar superior i va sumar la victòria amb una diferència prou clara (35-28).

El Joventut va sortir fort i manava quan s’havien disputat deu minuts de partit (3-7). El conjunt mataroní seguia per davant a l’equador de la primera meitat (7-9), però al descans l’OAR Gràcia ja havia igualat les coses (17-17). La segona part va ser de clar color local. El conjunt vallesà, inspirat en atac i agressiu en defensa, va anar ampliant diferències a mesura que corria el cronòmetre. Al final, victòria de l’OAR Gràcia per 35 a 28.

Pablo Vela va tornar a ser el gran protagonista en l’apartat ofensiu del Joventut Handbol Mataró. Va marcar 10 gols, més d’un terç del total del seu equip, però no va trobar la companyia necessària per fer del Joventut un conjunt més imprevisible en atac. L’equip de Mataró queda ara amb sis punts i un balanç de tres victòries per sis derrotes.