Partit que s’escapa al final.

Derrota per la mínima del Joventut Synergie

Les mataronines cauen 28-29 amb el Sant Quirze.

El Joventut Synergie no va poder seguir amb les bones sensacions de la setmana anterior, i en un partit que es presentava complicat per l’entitat del rival, el Sant Quirze, les groc i negres van ensopegar per 28-29, especialment dolorosa tenint en compte que a deu minuts per acabar les mataronines guanyaven de quatre.

El partit va estar en mans de les de Jordi Rubí des d’un primer moment. El parcial de 3-0 inicial va seguir amb una distància de quatre gols i de fins a cinc als 25’ de joc, demostrant que el Joventut volia la victòria. Al descans, guanyaven de tres.

A la represa la tònica va ser la mateixa, amb el Joventut dominant amb avantatges de 3 a 5 gols. Però tot va canviar en el tram final. A cinc per acabar, el 28-25 no va ser suficient: les mataronines van ser incapaces de marcar en el que restava, i això ho va aprofitar el Sant Quirze que va ajustar el matx, va empatar i s’ho va creure per remuntar i emportar-se els punts del Teresa Maria Roca