Handbol femení JH Mataró Fotos: R.Gallofré

Derrota del Joventut Synergie amb l'Agustinos Alicante

Les mataronines perden per 23-20.

El Joventut Synergie va claudicar el cap de setmana passat en la seva visita a Alacant. Les mataronines, que volien seguir amb la bona dinàmica de les dues últimes jornades i intentar acostar-se als primers classificats, van ensopegar amb l'Agustinos Alicante en un partit que va acabar 23-20, malgrat haver començat bé per les groc i negres. Això les allunya dels quatre primers classificats, que segueixen a un ritme molt fort.

L'equip va marcar primer, però ràpidament es va trobar 4-2 en contra. Van reaccionar i van ajustar el matx fins a empatar-lo 7-7 als 20 minuts. Poc després, les mataronines es posaven per davant per primera vegada, però al descans el partit es trobava en empat a 11.

A la represa, de nou les valencianes van agafar les regnes del matx i van obrir avantatges de fins a dos gols, que van passar a ser tres quan quedaven 15 minuts. La reacció groc i negre no va arribar, i l'equip es va veure 20-14 a deu pel final. Tot i l'intent de reacció amb un parcial de 0-4, el Joventut ja no va tenir temps de remuntar el matx.