Marta Torrejón, en acció a Munic. Foto: fcbarcelona.cat

Marta Torrejón i Leila Ouahabi, a un pas de la final de la Champions

Les mataronines van ser titulars en la victòria del Barça a Munic (0-1)

El Bayern Munic no havia perdut cap partit a casa durant tota la temporada, fins que el Barça de les mataronines Marta Torrejón i Leila Oauhabi va presentar-se a les magnífiques instal·lacions del FC Bayern Campus. El camp principal del centre de formació del club bavarès, inaugurat fa un parell d’anys, va acollir el partit d’anada de les semifinals de la Champions League. Bayern i Barça lluiten per jugar la seva primera final i convertir-se en el primer club que guanya la Copa d’Europa amb homes i amb dones.

Torrejón i Ouahabi van ser titulars en el lateral dret i esquerre, respectivament, i van completar el partit sent fonamentals en la fortalesa defensiva del Barça. Les dues mataronines i la central esquerrana María León (un escàndol de jugadora), van desactivar el potencial ofensiu del Bayern.

Va patir una mica més a la dreta Marta Torrejón davant l’exuberància i la gambada de la sueca Fridolina Rolfö, però el Barça va acabar controlant el ritme del partit. Millors amb la pilota als peus, les blaugrana ja van avisar amb dos xuts al pal durant la primera part.

Ja a la segona part (minut 63), Hamraoui va fer l’únic gol del partit amb un xut creuat després d’una potent irrupció de segona línia. A partir d’aquí, les locals ho van intentar tot per, com a mínim, fer l’empat. El Bayern trobava a faltar la jerarquia de la seva capitana, Melanie Leupolz, però es va apropar al gol gràcies al talent de Sara Däbritz. La portera del Barça, Sandra Paños, va frenar-la un parell de vegades. En el minut 90, la centrecampista ofensiva alemanya va estavellar una falta al travesser.

El Barça mirarà de fer bo aquest 0-1 en el partit de tornada, que es juga al Mini Estadi aquest diumenge al migdia. Torrejón i Ouahabi tenen a tocar la final de Budapest.