Bon ambient entre Molinos i Parets. Foto: UD Molinos.

La UD Molinos cau a quarts de final de la Copa Catalunya Amateur

L’equip mataroní, eliminat a la tanda de penals contra el Parets

Fi de festa a una temporada històrica. El Molinos va caure eliminat en el partit de quarts de final de la Copa Catalunya Amateur que l’enfrontava al Parets. El conjunt vallesà, que la temporada que ve jugarà a Primera Catalana, es va imposar a la tanda de penals (3-5) després de l’empat (1-1) que registrava el marcador al final dels 90 minuts.

El conjunt mataroní va dominar el partit gràcies a la seva superioritat en el centre del camp. De totes maneres, i malgrat ser protagonista amb la pilota, l’equip local no va poder perforar la porteria del Parets fins a la segona part, quan Javi Bustos va transformar un penal comès per mans.

En el tram final del duel, el Parets va aconseguir l’empat gràcies a una falta lateral ben rematada de cap. L’eliminatòria, doncs, s’havia de resoldre a la tanda de penals. El Molinos ja havia superat així el Mataró en una ronda anterior de la mateixa competició. Aquesta vegada, però, l’equip rival va mostrar més encert des del punt de penal i va firmar la seva classificació per a les semifinals del torneig (3-5).

El Molinos tanca, d’aquesta manera, la temporada en la qual s’ha proclamat campió del seu grup de 3ª Catalana. La temporada que ve jugarà a 2ª. El Parets, per la seva part, arriba a les semifinals de la Copa Catalunya Amateur juntament amb l’Alcarràs, l’Sporting Gavà i l’Empuriabrava.