La celebració a Badia del Vallès. Foto: udcirera.

La UD Cirera, nou equip de 2ª Catalana

Els mataronins golegen el Badia i aconsegueixen l’ascens (0-3)

Minut 87 del partit d’anada de la promoció d’ascens a 2ª Catalana. UD Cirera 0-2 CD Badia del Vallès. Potser era més fàcil abaixar els braços i reconèixer que no era el dia. Els mataronins havien gaudit d’ocasions per retallar diferències i afrontar la tornada amb millors perspectives, però la pilota no volia entrar. El panorama, però, canviaria en qüestió de minuts. Dos gols consecutius del Cirera a les acaballes del partit establien el definitiu empat a dos. Un cop d’efecte que ha tingut la seva importància en el partit de tornada a Badia del Vallès, disputat aquest migdia.

La primera part ha sigut força ensopida, amb poques arribades a les àrees i dos equips amb moltes precaucions. Ningú es volia fer mal i semblava que els dos equips preferien deixar-ho tot a resoldre de cara la segona part. L’entrada de Baba al descans acabaria sent determinant. Ell ha estat l’encarregat de fer el primer gol del partit quan només quedaven dotze minuts pel final. El Cirera ja havia tingut les millors ocasions de la segona part.

El gol ha sigut un cop duríssim pel conjunt local. El Badia gairebé no tenia temps per a la reacció i el Cirera ha sabut jugar els últims minuts amb la maduresa pròpia d’un equip que ha demostrat resistència i determinació. Yustos ha fet el segon sobre el minut 90 i Flores el tercer, de penal, en una de les últimes seqüències del partit. Un final de pel·lícula per a la UD Cirera, que culmina una temporada històrica amb l’ascens de categoria. El club mataroní és de segona.

Les declaracions dels protagonistes

Daniel Morillo (president UD Cirera): “Vull felicitar a jugadors, cos tècnic i afició. Tots junts ho hem aconseguit.”

José María Polo (entrenador UD Cirera): “Hem lluitat i mai hem deixat de creure-hi. Després d’una temporada complicada, hem aconseguit l’objectiu.”

Ximillo (jugador UD Cirera): “És un somni. Porto tota la vida en aquest club. Aconseguir un ascens, i d’aquesta manera, és indescriptible.”