Una imatge del partit. Foto: UD Cirera

La UD Cirera manté les opcions d'ascens

Els mataronins empaten un 0-2 en contra.

La UD Cirera va arrencar un empat en el partit d'anada de la promoció d'ascens amb el Badia del Vallès que podria es podria veure com un mal resultat pel 2-2 a casa i havent de jugar la tornada a fora, però que deixa un regust dolç. I el deixa perquè els grocs van remuntar un 0-2 que hauria estat definitiu en el tram final, ja en temps de descompte. Els de Jose Maria Polo aconsegueixen així mantenir opcions de pujar a Segona Catalana amb la moral alta, veient que realment es pot superar als vallesans la setmana vinent.

El partit va començar molt malament pels interessos dels mataronins, Van tenir opcions per marcar ben aviat, però mica en mica els vallesans s'anaven acostant i als 25' arribava el 0-1 després de diversos rebots. La resposta del Cirera va venir en un xut potent, però no va acabar dins. I llavors, cop duríssim amb el 0-2 en un error defensiu dels locals. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

A la represa els cirerencs van buscar la remuntada. Als dos minuts, la vermella pel defensa del Badia quan Izar se n'anava sol va donar ales a l'equip, que va tenir opcions seguides. Agus primer, Yustos després... El gol estava al caure, però no arribava. La més clara, un remat de Ximillo que van treure sota pals i el posterior remat d'Izar va anar al travesser. I en el 87', per fi, gol. Frank va aconseguir perforar la porteria rival i donar ales a l'equip, més encara quan el Badia del Vallès es quedava amb nou per una duríssima entrada d'un jugador. En el 92, èxtasis al municipal del Centenari. Ximillo ara sí aconseguia empatar el matx amb el que es va tancar un final d'infart.

Diumenge vinent a les 12h al camp del Badia del Vallès, caixa o faixa.