Celebració de l'Argentona al final del partit. Foto: fcargentona

L'Argentona explota i s'emporta per davant el CE Mataró

Els groc i negres perden la segona posició.

El CE Mataró sabia de la importància del partit del cap de setmana al camp de l'Argentona. Un duel maresmenc vital pels dos equips per intentar perseguir a la Guineueta, primer classificat, i lluitar pel segon lloc que dona dret a la promoció d'ascens. I qui en va sortir més mal parat va ser el conjunt de la capital de la comarca: derrota per 4-2 que li fa perdre el segon lloc per gol-avarage i que veu com el líder barceloní s'escapa de sis punts. Queden quatre jornades per intentar, com a mínim, recuperar la segona posició.

El partit es va posar molt coll amunt en la primera part, on dos gols de Cristian Pérez als vuit minuts i abans de la mitja hora col·locaven un 2-0 llaminer pels argentonins. La reacció va arribar a la segona part, quan Ricky primer i Pedro després van empatar abans dels deu minuts amb el 2-2. Quedava molt de partit, però hi havia un nom propi que volia brillar per sobre de tots: Cristian.

El jugador argentoní i ex-groc i negre va desplegar tot el seu talent per anotar dues dianes més que deixaven noquejat al conjunt d'Alberto Aybar. Un pòquer de gols de totes les maneres possibles que impulsa a l'Argentona en el segon lloc amb 60 punts, a sis de la Guineueta i empatats amb el Mataró però amb millor gol-avarage. L'alegria, com es veu a la imatge que encapçala la notícia i penjada pels jugadors argentonins en acabar el partit, era evident.