El CE Mataró sabia de la importància del partit del cap de setmana al camp de l'Argentona. Un duel maresmenc vital pels dos equips per intentar perseguir a la Guineueta, primer classificat, i lluitar pel segon lloc que dona dret a la promoció d'ascens. I qui en va sortir més mal parat va ser el conjunt de la capital de la comarca: derrota per 4-2 que li fa perdre el segon lloc per gol-avarage i que veu com el líder barceloní s'escapa de sis punts. Queden quatre jornades per intentar, com a mínim, recuperar la segona posició.

El partit es va posar molt coll amunt en la primera part, on dos gols de Cristian Pérez als vuit minuts i abans de la mitja hora col·locaven un 2-0 llaminer pels argentonins. La reacció va arribar a la segona part, quan Ricky primer i Pedro després van empatar abans dels deu minuts amb el 2-2. Quedava molt de partit, però hi havia un nom propi que volia brillar per sobre de tots: Cristian.

El jugador argentoní i ex-groc i negre va desplegar tot el seu talent per anotar dues dianes més que deixaven noquejat al conjunt d'Alberto Aybar. Un pòquer de gols de totes les maneres possibles que impulsa a l'Argentona en el segon lloc amb 60 punts, a sis de la Guineueta i empatats amb el Mataró però amb millor gol-avarage. L'alegria, com es veu a la imatge que encapçala la notícia i penjada pels jugadors argentonins en acabar el partit, era evident.