La UD Cirera jugarà la temporada que ve a 2ª Catalana. Després d’una lliga frenètica en la qual l’equip mataroní va acabar segon del seu grup de 3ª, l’ascens es va gestar en una apassionant eliminatòria contra el Badia del Vallès. El 0-2 inicial del rival en el partit d’anada només va ser un malson. Dos gols a les acaballes del primer duel i un formidable 0-3 a la tornada van conduir el Cirera a la categoria superior. Només han passat quinze dies de l’èxit, però el club mataroní ja comença a perfilar el seu proper projecte. L’entrenador de l’ascens, José María Polo, en serà el líder.

A banda del tècnic, el Cirera ja ha confirmat la renovació de sis jugadors del primer equip. Són Augusto Campos, Ximillo, Juako, Baba, Cristian i el porter Toni. D’altra banda, Frank Martínez no formarà part de la plantilla de la temporada que ve. En el capítol de fitxatges, Ibu és el primer reforç que l’equip mataroní ha lligat per tal d’augmentar el seu potencial ofensiu. El Cirera va acabar la lliga en segona posició però només va ser el vuitè equip més golejador del campionat.

En un altre ordre de coses, la Federació Catalana de Futbol ja ha fet la proposta d’equips que formarien el grup 2 de la 2ª Divisió Catalana de cara la temporada 2019/2020. El Cirera i el Molinos en serien els representants mataronins. Argentona, Masnou, Premià i Sant Pol completarien la nòmina maresmenca. Clubs de tradició com la Gramanet o l’Europa, amb el seu filial, també formarien part de la lliga.