El CE Mataró inicia la seva renovació. Després de confirmar Raul Monroy com a tècnic per a la propera temporada, tal i com ja va avançar capgros.com, l’entitat ha anat presentant els noms que conformaran la plantilla que intentarà, a la tercera, ascendir a Primera Catalana. Destaquen els nous jugadors ofensius, incorporacions pensades per veure porteria amb més facilitat que la temporada passada.

El primer d’ells és el retorn d’Uri Martínez, jugador destacat en la nova etapa del CE Mataró i que tornarà a l’equip. L’experiència la posarà Guillem Creus, procedent del Llavaneres i exjuvenil de l’entitat. El tercer atacant anunciat és Kike Amador, que ve del Cabrils i integrant de l’Horta que va pujar a Tercera Divisió.

Amb aquests noms també es confirmen algunes renovacions: Fiti seguirà una temporada més a l’entitat, com també ho farà Isma, un dels jugadors clau en tasques defensives.

Equips confirmats a la Segona Catalana Grup 2

D’altra banda, la Federació Catalana de Futbol ha confirmat ja els equips que hi haurà al grup del CE Mataró. A banda dels ja coneguts, destaquen els nouvinguts: Young Talent, Pubilla Casas, Singuerlín, UDA Gramanet, Turó Peira i Valldoreix. A tots ells se suma el Premià de Mar, que junt amb Mataró, Masnou i Sant Pol conformen els conjunts maresmencs de la categoria.