Un moment previ al partit al camp del Sant Pol. Foto: udmolinos

El Molinos estrena categoria amb derrota a Sant Pol

El Cirera suma un empat al camp del Racing Vallbona

La Segona Divisió Catalana d’aquesta temporada compta amb dos equips mataronins nouvinguts a la categoria després dels respectius ascensos del curs anterior. Molinos i Cirera han debutat a la lliga amb sort diversa. Els primers van sortir derrotats del duel comarcal al camp del Sant Pol (2-0), mentre el Cirera esgarrapava un empat (0-0) en la seva visita al Racing Vallbona.

El Molinos va mantenir l’empat a zero durant bona part del primer temps. Abans del descans, però, el Sant Pol aprofitava una pèrdua dels mataronins en una situació de construcció del joc per elaborar un ràpid contraatac i fer el primer del partit. Els mataronins van gaudir d’alguna ocasió per fer l’empat durant els primers minuts de la segona part, però el Sant Pol tornaria a mostrar-se més efectiu de cara porteria per fer el 2 a 0 en el minut 58. Abans del final, Artero veuria la segona targeta groga i seria expulsat. El Molinos ja no podria fer res per mirar de puntuar.

El Cirera, per la seva part, va sumar un punt després d’empatar al camp del Racing Vallbona. “Cap equip ha tingut ocasions clares de gol. L’empat és just”, valorava l’entrenador mataroní, José María Polo, al final del duel. El Vallbona, justament, serà el rival del Molinos en el seu debut a casa la setmana que ve. El Cirera rebrà el Santa Perpètua.