La celebració després del gol. Foto: @carlesale10

El mataroní Carles Aleñà marca el seu primer gol en lliga amb el Barça

A passada de Messi.

Carles Aleñà no oblidarà el partit de diumenge passat entre el Barça i el Villarreal. El migcampista mataroní va disputar uns vint minuts, entrant de refresc a la segona part en el lloc d’Arturo Vidal, i com en les anteriors actuacions, va aprofitar-ho per demostrar que pot tenir lloc a l’equip d’Ernesto Valverde. Molt actiu i participatiu, Aleñà va posar la cirereta al partit amb el 2-0, en el minut 86, després d’una bona passada de Leo Messi. El jugador de la capital del Maresme va trencar la línia defensiva evitant el fora de joc i, davant la sortida del porter Asenjo, va picar per sobre la pilota per anotar un gol que donava la tranquil·litat i assegurava els tres punts pel Barça, nou líder després de l’empat del Sevilla. Una bona manera d’empènyer a Valverde a donar-li més minuts.