Un partit del CE Mataró. Foto: R.Gallofré

El CE Mataró arrenca un empat al camp del Júpiter

Els groc-i-negres aixequen un 2 a 0 (2-2)

Javi Ruiz, minut 2, i Patrick Chico, minut 22, situaven el Júpiter amb dos gols d’avantatge abans d’arribar a l’equador de la primera part. L’equip local trobava superioritats en zones exteriors i arribava a l’àrea del Mataró amb relativa facilitat. Dos gols i dues rematades al travesser. Un gol d’Aleix Cirera sobre la mitja hora de partit, però, canviaria la dinàmica del duel.

Poc després, el Júpiter, que encara s’estava recuperant del cop, veia com Joel Marín faria un dels gols de la jornada amb un potent xut des de casa seva que es colava pel pal llarg. El Mataró havia reaccionat en qüestió de minuts i empatava a dos abans del descans.

A la segona part “vam tenir els nostres moments de molt bon joc”, apunta l’entrenador dels mataronins Raúl Monroy. De totes maneres, el marcador ja no es va moure més i el Mataró marxava del camp del Júpiter amb un punt més al sarró. Els groc-i-negres són tercers amb 11 punts i segueixen invictes després de cinc jornades. Diumenge que ve, a les 17:00h, el Mataró rebrà el Lloret al Municipal del Centenari.