Un partit d'aquesta temporada del CE Mataró.

El CE Mataró tanca la primera volta com a líder

Guanya 2-0 al Sant Pol i es manté primer, empatat amb el Turó Peira.

El CE Mataró va acabar la primera volta amb una victòria com a líder, després d'imposar-se per 2-0 al Sant Pol en el duel maresmenc disputat al Camí del Mig per les obres de canvi de gespa del Centenari. Els de Raúl Monroy van demostrar el seu potencial i van superar un rival competent que no es va donar per vençut. Els mataronins són líders empatats a punts amb un Turó Peira que no afluixa i que també va guanyar el seu partit.

El matx va començar amb un CE Mataró força animat de cara a porteria, però les accions de Pascual i Kique no van arribar a bon port. Durant la primera part no va haver-hi temps per a gaires oportunitats més i l'empat sense gols es va mantenir al marcador.

A la represa el partit es va encarrilar per la via ràpida. Als cinc minuts, Aleix va anotar el primer de la tarda, i deu minuts més tard va ser Parri, de gran xut des de fora de l'àrea, qui va aconseguir el 2-0. Quedava mitja hora però el partit semblava ja vist per sentència. Els groc i negres van tenir opcions de fer algun gol més, però el resultat ja no es va moure.