Nova victòria del CE Mataró en partit de pretemporada. Foto: cemataro

El CE Mataró supera el Bellvitge en partit de pretemporada

El conjunt de Raúl Monroy suma una altra victòria en la seva preparació (3-0)

Tres victòries, un empat i una derrota. Aquest és el balanç del Club Esportiu Mataró en els partits de pretemporada que ha disputat fins ara. L’últim, el va jugar ahir diumenge al Municipal del Centenari i va acabar amb victòria local per 3 a 0. Els mataronins van ser clarament superiors a un rival d’inferior categoria que la temporada que ve jugarà a 2ª Catalana.

Bargalló, un dels fitxatges més destacats d’aquest estiu, va fer el primer gol del partit. Un minut després, Marc Pascual feia el segon. Només havien passat dotze minuts i el Mataró era amo i senyor del partit. Fran Ochoa, ja a les acaballes, faria el 3 a 0 definitiu. El migcampista esquerrà, amb experiència a equips com el Tenerife, el Terrassa o el Palamós, és una altra de les incorporacions que ha signat el Mataró de cara la temporada que ve.

La victòria d’aquest diumenge se suma a les aconseguides davant el Cirera (2-0) i el Girona Juvenil (1-0). D’altra banda, els mataronins van empatar amb el Gavà (0-0) i van caure davant el Vilassar de Mar (0-2) en l’única derrota, fins ara, d’aquesta pretemporada.

El CE Mataró ja entrena de cara el Trofeu Iluro, que servirà per tancar aquesta fase de preparació. L’equip de Raúl Monroy rebrà la Montañesa, dia 31 d’agost, en el tradicional torneig d’estiu de la capital del Maresme.