Un partit del CE Mataró.

El CE Mataró s'emporta la 'final' davant el Turó Peira

Els mataronins, líders en solitari.

El partit de diumenge era una final pel CE Mataró i pel Turó Peira, els dos equips que empataven al capdavant de la Segona Catalana. I el gat a l'aigua se'l va endur el conjunt mataroní en imposar-se per 1-3 en un matx molt complicat però que va acabar de manera ideal: els groc i negres es col·loquen líders en solitari amb tres punts d'avantatge respecte el Turó Peira i el gol-avarage favorable als de la capital del Maresme.

Els mataronins van començar sorprenent i colpejant, gràcies a un golàs des de mig del camp de Kique. Això posava de cara el partit, més encara quan als 20 minuts Pedrito anotava el 0-2 de penal. Amb aquest resultat, i la lesió de Morán, va acabar-se la primera part.

A la represa, el Turó Peira va retallar distàncies als 10 minuts en una jugada fatídica: penal, targeta vermella i gol. 1-2 i molt per decidir. El Mataró va aguantar com va poder, i el Turó Peira va fallar un altre penal que va anar al travesser i que podria haver significat l'empat. Cinc minuts després, però, un gran contracop finalitzat per Ricky significava el 1-3 que sentenciava un partit que s'havia posat molt coll amunt però que es va tirar endavant amb geni i caràcter.