Es podria pensar, tal i com diuen castellà, que algú al CE Mataró "se vino arriba" amb l'ascens i la temporada històrica del primer equip, després de conèixer el nou himne del club, presentat a les xarxes socials de l'entitat aquesta mateixa setmana i on, de la mà de David Patricio, Ivan Rojano, l'escola de música l'Estudi i el grup We are Not Heroes s'ha creat aquest "Som el Mataró".

Una cançó de base rockera que destaca els més de cent anys defensant uns colors i on es parla, això sí, de conceptes no gaire originals com "batalla", "lluitarem fins el triomf","la plantilla i l'afició" o "sentir l'emoció". Un altre tema és veure com sonaran aquestes poderoses guitarres a través dels megàfons del camp. Això es podrà saber aquest divendres, 31 de maig a les 17.30h on el club organitza una Festa Final de Temporada amb "activitats, sorpreses i música en directe".

 

A nivell esportiu, destacar que el primer equip va acabar claudicant en el partit de Copa Catalunya amb el Molinos, campió de Tercera Catalana en un derbi local entre dos campions. Un partit equilibrat que va acabar decidint-se als penals i que va caure de part del conjunt blanc i blau. La temporada vinent, el CE Mataró jugarà a Primera Catalana i els Molinos ho farà a Segona. Qui sap si l'acompanyarà el Cirera, que aquest cap de setmana inicia la promoció d'ascens amb el partit d'anada que es disputarà dissabte al Municipal del Centenari.